Εγγραφή Μέλους στο «Παγκόσμιο Κέντρο Ελιάς για την Υγεία / World Olive Center for Health».

Η συνδρομή για εγγραφή μέλους είναι 105 ευρώ τον χρόνο.

Ειδικά για τους αγρότες, παραγωγούς, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στην Κύπρο (δηλαδή φυσικά και νομικά πρόσωπα που έχουν Ελληνικό ή Κυπριακό ΑΦΜ), η ετήσια συνδρομή είναι 105 ευρώ, σαν ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και των κυβερνητικών πολιτικών ανάπτυξης της παραγωγικότητας, ύστερα από την δεκαετή οικονομική κρίση που διένυσε η χώρα.

Το «Παγκόσμιο Κέντρο Ελιάς για την Υγεία / World Olive Center for Health» προσφέρει σε όλα τα μέλη του μία δωρεάν ανάλυση πολυφαινολών για ελαιόλαδο / ελιές, έκπτωση στις επιπλέον αναλύσεις (πολυφαινολών, Οξύτητας & Κ, Prediction, DNA, κλπ.), δωρεάν συμμετοχή στα σεμινάρια / συνέδρια που διοργανώνει, δικαίωμα αγοράς αυτοκόλλητων stickers που πιστοποιούν την κατηγορία του ελαιόλαδου (Χρυσή, Αργυρή, Χάλκινη), καθώς επίσης και δωρεάν συμμετοχή στις ετήσιες βραβεύσεις των “Olympia Health and Nutrition Awards”.

Επιπρόσθετα, το «Παγκόσμιο Κέντρο Ελιάς για την Υγεία / World Olive Center for Health» σαν ενίσχυση της εξωστρέφειας των μελών του, προγραμματίζει να προσφέρει στο μέλλον σε όλα τα μέλη του, τα οποία έχουν ελαιόλαδο με ισχυρισμό υγείας (σύμφωνα με τον κανονισμό EU 432/2012) ένα «νέο κανάλι πώλησης» σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτό σημαίνει ότι πλέον τα μέλη θα έχουν την δυνατότητα τοποθέτησης των βραβευμένων προϊόντων τους στην ιστοσελίδα του World Olive Center for Health, με απώτερο σκοπό την πώληση τους, στην τιμή που θα ορίζεται από τα ίδια τα μέλη.

Στην ειδική αυτή ιστοσελίδα θα μπορούν να συμπεριληφθούν μόνο τα ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο που πληρούν τις προδιαγραφές του ευρωπαϊκού κανονισμού για τον ισχυρισμό υγείας. Η ιστοσελίδα αυτή αποτελεί τον σημαντικότερο τρόπο διεθνώς, για να γνωρίζουν οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, ότι το ελαιόλαδο, το οποίο θέλουν να αγοράσουν, είναι πιστοποιημένο και βραβευμένο. Η καινοτομία είναι ότι αναγνωρίζουμε το δικαίωμα του καταναλωτή στην διασφάλιση του προϊόντος, και έτσι ορίσαμε ότι ο καταναλωτής θα έχει το δικαίωμα μιας δωρεάν ανάλυσης πολυφαινολών από την συσκευασία που αγόρασε, στέλνοντας μας ένα μικρό δείγμα (10 ml), χωρίς να επιβαρύνεται με τα έξοδα ανάλυσης, παρά μόνο με τα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να στείλετε δείγμα ελαιόλαδου
/ ελιών για ανάλυση, η Διεύθυνση Αποστολής είναι:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
ΥΜΗΤΤΟΥ 76, 5ος όροφος
ΤΚ 11634
ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΘΗΝΑ

Το δείγμα του ελαιόλαδου θα πρέπει να τοποθετηθεί σε γυάλινο μπουκάλι, με ελάχιστη χωρητικότητα 150 ml, και να είναι καλά σφραγισμένο.

Αν χρειαστείτε πληροφορίες για θέματα δειγμάτων, συνδρομών, δωρεών, παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 7010131. Για επικοινωνία με το κατάστημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 2107525134.

Η Τιμολογιακή Πολιτική του «Παγκόσμιου Κέντρου Ελιάς για την Υγεία / World Olive Center for Health»

Το Παγκόσμιο Κέντρο Ελιάς για την Υγεία κάνει τις εξής αναλύσεις:

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

A/A

Περιγραφή

Μ.Μ

Τιμή καταλόγου για μη μέλη

Τιμή για τα μέλη εκτός Ελλάδας & Κύπρου

Τιμή για μέλη από Ελλάδα & Κύπρο

 
 
 
 
 
 

1

Τεμ.

2

Τεμ.

3

Τεμ.

4

Τεμ.

5

Τεμ.

6

Τεμ.

7

Τεμ.

8

Τεμ.

9

Τεμ.

10

Τεμ.

11

Τεμ.

α) Εγγραφή Μέλους

Εγγραφή Μέλους στο «Παγκόσμιο Κέντρο Ελιάς για την Υγεία ή World Olive Center for Health»

Ο Τραπεζικός Λογαριασμός του WOCH για καταθέσεις Συνδρομών / Δωρεών είναι ο εξής:

Eurobank
Account:
 0026.0025.40.0202033239

IBAN: GR1502600250000400202033239
SWIFT code: ERBKGRAA
ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑΘΕΤΗ: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ

Παρακαλούμε στην κατάθεση: Να φαίνεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη ή η επωνυμία της εταιρείας, με την λέξη «Συνδρομή»

Φόρμα εγγραφής
Η συνδρομή για εγγραφή μέλους είναι 105€ /  έτος

B) Εγγραφή Μέλους Online

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα στοιχεία με προσοχή, είναι ο μοναδικός τρόπος για να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας

Πληροφορίες

Φορολογικά στοιχεία

Όνομα εταιρείας

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Πληρώστε Online με την χρεωστική/πιστωτική κάρτα σας